O nama

KISS FM radio, iako samo pet godina svakodnevno svira za „tvoj dobar osjećaj“ zahvaljujući pozitivnoj energiji i dobrom ritmu – postao je prepoznatljiv brend u cijeloj regiji. U vrlo kratkom periodu, ostvareni su prvobitni ciljevi, a jedan od njih je i pozicioniranje u TOP 10 radio stanica u BiH.

Ne možemo reći da smo nezadovoljan tim, ali možemo reći da smo tim koji svoje ambicije ne može zadovoljiti ispunjenjem jednog cilja – nego želimo nastaviti nizati uspjehe i svakodnevno raditi na našem programu te zadovoljiti stalne slušatelje kao i upoznati one nove.

Muzika je nešto što nas pokreće, zato vas mi želimo pokrenuti samo u smijeru dobrog raspoloženja!

Nitko ne voli loše vijesti, mi smo slobodni da vam ih ne prenosimo.

Kažu : „Po jutru se dan poznaje“,- zato vas želimo razbuditi s opuštenim pričama, puno smjeha i zaželjeti vam zaista DOBRO JUTRO, ali baš svako jutro!

Dok ste se razbudili i već obavljate svoje svakodnevne obveze, bilo da ste na poslu, ili ste doma, ili na putu – opustite se, jer mi smo tu da vam olakšamo sve s dobrim savjetom, pružimo informaciju koja vam je u tom trenutku potrebna - vama u Mostaru , vama u Sarajevu, vama u Zenici - svima vama koji nas slušate!

I kada znamo da smo vam olakšali dan, još vas moramo ispratiti dok vozite s posla ili ste i dalje na putu ili tek krećete na put?! Vaša vožnja s nama skrenut će misli s problema s kojima ste se eventualno susreli jer mi ćemo vas voziti dozvoljenom brzinom uz mnoštvo zanimljivosti iz svijeta filma, mode, znanosti , sporta, kulture i sve to - uz najbolje hitove za TVOJ DOBAR OSJEĆAJ koji neće prestati ni onda kada odete spavati!
Družimo se svaki dan! Jer život je lijep ako ga provodiš u dobrom društvu! Tvoj KISS FM radio ☺

Kontakt
  • Nikole Šopa 37, Sarajevo
  • produkcija@kissfm.ba
  • marketing@kissfm.ba
  • +387 33 864 868
  • +387 62 266 046
© 2022 Copyright: KISS FM - Stanić Media Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.